derin hayaller-2

Aşağıda yazılanlar tamamiyle hayal ürünüdür.

Derin devlet

Tsk nın kozmik odasına girilmişti. Fetocu hakim kozmik odadan seferberlik durumunda millet içerisin de seferberlik ruhunu uyandıracak, her ilde belli isimler iş başına geçip ve halkı örgütleyecek kişilerin isimlerini bulmuşmuydu?
Bunlar gizli isimler ve halkı düşmana karşısında savunmaya geçirip halkı düşmana karşı örgütleyecek hücrelerin baş isimleri idi.
Ergenekon davası adı altında artık kozmik oda fetocular ve akp eliyle düşmana teslim edilmiş, bir saldırı karşısında ülkeyi uyandıracak görevlendirilecek ve devletin planını bozmak için ilk vurulacak kişileri temizledikten sonra savunma zayıf düşerülerek düşmana teslim olması sağlanacaktı.
Derin devletimiz bu olay karşısında seferberlik isimlerini yeniden belirlemiştir.
Ve fetonun sabahtan beri bilinen darbesinde de prova yapılmıştır.
Bundan dolayı ki Erdoğan saat 22 e kadar piyasa da yoktu.
Çünkü halkın savunması daha Erdoğan piyasaya çıkmadan seferberlik ilan edilmiş insanlar köprüleri yolları kapamıştır
Çünkü bir düşman saldırısı vardı ve ilk olarak seferberlik emri ile hücreler uyandırılmış ve savunmaya geçilmişti
Halkı meydan da gören derin devlet yeni kurulan seferberlik tetkik kurulunun işini düzgün yaptığını görmüş ve başıboş halkın bir lidere ihtiyacı olduğunu düşünerek Erdoğanı 22 de ekranlara çıkarmıştı.
Erdoğan 6 ay sonra hiç kimsenin aklına bile gelmeyecek seferberlik kelimesini kullanarak gerekli mercilere B planımız hazır yeni kurulan derin teşkilatın hazırlandığını kurul da hazır bekleyenlere hemde 80 milyon önünde kimsenin anlam bile veremeyeceği şekilde iletmiştir.

Nerden çıktı bu olay. Biz bunu ilk kez yaşamadık Çünkü. Türkiye mizde aynı şekilde kurulmuştu. Osmanlı yıkılmak üzereyken teşkilat tüm planları yapmış gerekli hücreler uyandırılmış halk örgütlenmişti. Görevli kişiler işlerinin başına geçmiş yeni ordu kurulmuş herşey hazır olduktan sonra harekete geçilmiştir. Hiç bir şey rastlantı değildir.

Ne yazdım be 😀😀😀

Bu blogdaki popüler yayınlar

viop açık pozisyon sayısı

BİLANÇO OKUMA